Utbildning


Vi får ofta höra att vi har engagerande och kompetenta kursledare, vilket är precis det vi strävar efter! En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen är att de arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att kunna skapa engagemang och lärande.

Vår starka verklighetsförankring gör även att utbildningarna får ett aktuellt innehåll. Ambitionen är att våra kursdeltagare snabbt skall kunna omsätta det man lärt sig i konkreta handlingar på hemmaplan. Vi varvar alltid teori med praktiska övningar och fokuserar på enkla lösningar som verkligen fungerar!

Erbjudande till nya kunder

Missa inte vårt stående erbjudande till alla företag och organisationer som inte gått kurs hos oss tidigare - gå 2 för 1 på valfritt kurstillfälle. (Kan ej kombineras med andra erbjudanden och kan bara utnyttjas en gång)

Personlig Rådgivning

Har du svårt att se exakt vilka kurser som på bästa sätt möter dina behov? Då är du välkommen att kontakta oss för rådgivning. På olika sätt kan vi kartlägga vad som verkligen behövs och vad som kan göras. Det första steget är alltid gratis - ett fördjupat behovssamtal med någon av våra områdes- eller kursansvariga.

E-posta oss om du vill veta mer om vårt företagsinterna utbud eller om du behöver rådgivning kring din kompetensutveckling! Tillsammans kan vi skräddarsy företagsinterna utbildningar för din organisation och vi har även tjänster som gör er kompetensutveckling så strategisk och effektiv som möjligt.

Individuella utbildningar

RSM&CO är genom avtal samarbetspartner till Trygghetsrådet. Inom ramen för detta avtal skräddarsys individuella utbildningar. Utbildningsprogrammet utgår ofta från våra öppna utbildningar och kombineras sedan med individuella träningsprogram.